En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Küçük işletmelerin dahi neden bir web sitesi olmalıdır?

Yazar Sistem admin, 08/06/2017

Küçük işletmelerin dahi neden bir web sitesi olmalıdır?

 

Büyük şirketlerin her semtte çoğalmaya başlaması küçük şirketler için bir dezavantaj konumundadır. İnsanlarımız zamanının çoğunu işyerinde ve akıllı telefonları sayesinde internette geçirmektedir. Hal böyle olunca bir şeye ihtiyaç duyulduğu an ya da bir firmaya ihtiyacımız olduğu an (Örneğin elektrikçi) evimize yakın yerleri sokak sokak gezmektense doğrudan internette en yakın yeri ve en uygun ürünü aramaktayız. Tabii büyük şirketler web sitesine sahip oldukları için ve firma rehberlerine kayıt oldukları için bulunmaları kolay olmakta, dolayısıyla web sitesi olmayan ya da bir firma rehberine kayıt olmayan küçük işletmeler bu avantajdan faydalanamamaktadır. 

Bu nedenle işletmeniz küçük dahi olsa bir web sitesine sahip olmanız ve en az bir firma rehberine kayıt olmanız sizin için çok önemlidir. Ayrıca web sitelerinde ürünlerinizi veya hizmetlerinizi tanıtabildiğiniz için arayış içerisinde olanların ön bilgi edinmesi de önem kazanmaktadır. Web sitenizde hizmetlerinizi, firmanızı, ürünlerinizi doğru cümleler ile tanıttığınızda seçilme ihtimaliniz artmaktadır.

 

Web sitesi yaptırırken nelere önem vermelisiniz?

- Mobil uyumlu olmasına : Web sitenizin mobil uyumlu olması akıllı telefonlarda çok daha rahat kullanım sağladığı için ziyaretçilerinizin web sitenizde daha fazla vakit harcamalarına sebep olur.

- Kolay arayüz : Web sitenizin içeriği, menü yapıları mümkün olduğunca basit kırılımlar içermelidir.

- Web sitesinin hızlı açılması : Web sitenizin yavaş açılması ziyaretçileri sıkmakta ve zaman kaybetmek istemedikleri için alternatif siteleri araştırmalarına sevk etmektedir.

 

 

Bu nedenle web sitenizi yaptıracağınız firmaları iyi araştırmalı ve bir kereye mahsus ödemeniz gereken miktarları gözden çıkarmalısınız.

 

Yazar: Enes HARUN