En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

İŞLETMENİZİN DAHA FAZLA KÂR SAĞLAMASI İÇİN YAPABİLECEĞİNİZ ŞEYLER #4

Yazar SAADET HARUN, 21/06/2018

İnternette ulaşılabilir olun...

İşletmenizi duyurabilmenin diğer yollarından biri de sanal ortamda var olmaktır. Çünkü günümüzde artık hemen hemen herkesin ihtiyaçlarını karşılamak istediklerinde öncelikle internet araştırması yaptığı bir gerçektir. 

Kişiler işyerlerinde, evlerinde ne yemek içmek istediklerinin araştırmasını artık internetten yapıyorlar ve ziyaretçilerin de yorumlarına büyük önem veriyorlar. İnternet ortamında ne kadar çok sitede yer alırsanız bulunur olmanız o kadar kolay olur ve seçilme şansınız da artar. Bunun en iyi yolu ücretsiz kayıt sağlayan firma rehberi siteleridir. 

Ayrıca firma rehberleri ile sesinizi daha kolay duyurursunuz. Örneğin bir kampanya yaptınız. Bu kampanyayı firmanızın önünde bir afiş, el ilanı dağıtımı ile veya firmanızın şahsi internet sitenizde duyurmanız daha az kişiye ulaşmanızı sağlar. Çünkü kendinize ait web sitenizi az kişi ziyaret eder, kapınızın önünden geçecek kişi sayısı her zaman azdır, el ilanlarını herkes almaz. Fakat yurdun her yerinden binlerce kişinin ziyaret ettiği bir ortamlarda ve arama motorlarında yaptığı aramalar sonucunda bu kampanya, reklam bilgileriniz ile binlerce kişiye ulaşırsınız. 

          Firma rehberlerine dilerseniz ücretsiz dilerseniz de cüzi miktarlarda ücret ödeyerek daha görünür, ulaşılabilir olabilirsiniz. Görünür olmak, kolay ulaşılabilir olmak misafir çekmenize katkı sağlar. Bu da ekstra kâr elde etmek demektir.