En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Evde Ek İş İmkânları

Yazar Aylin AKYILDIZ, 20/11/2017

Evde Ek İş İmkânları

Para kazanmak, kimine göre bir saatlik kimine göre bir aylık bir iş. İmkânlar el verdiği şekilde yaşamınızı yönlendiriyorsunuz. Peki, ek iş yaparak aile bütçesine katkıda bulunmak istemez misiniz?

Evde Ek İş İmkânları

Evde Yapılabilecek Ek İşler

Genellikle bayanların birçoğu uzun yıllar çalıştıktan sonra doğum sonrasına evinde bebeğine bakmak zorunda kalabiliyor. Evde boş zaman geçirmek iş geçmişi olan bir kişi için oldukça çok zordur. Bu süreçte aile ekonomisine katkı olarak ek iş devreye giriyor. Aslında ev ortamında yapılabilecek pek çok iş bulunmaktadır. El becerileriniz dâhilinde çeşitli havlu kenarları ve yazmalar, bebek süslemeleri, düğünler, doğum günleri, kınalar ve birçok özel gün için şekerlemeler ve hediyelikler yapıp satış yapabilirsiniz. İllaki çarşı Pazar dolaşmanız gerekmez. Hemen hemen her evde bulunan teknolojinin gücünü nakite çevirebilirsiniz. Sosyal medya hesapları satışlarında mağazalardan çok daha fazla satış yapıldığını biliyor musunuz? Bu deneyimi yaşayarak görebilirsiniz.

Evde Ek İş İmkânları

“El Becerilerim Yok” Diyenler İçin Farklı Fikirler

Herkesin el becerisi olmayabilir. O zaman alternatif çözümler üretilmelidir. Satış kabiliyetinize güveniyorsanız birçok kozmetik, iç giyim, dış giyim firmalarının ücretsiz üyeliği mevcuttur. Üye olarak hangi yönde satışın size kar getireceğini düşünüyorsanız o alanda satışa yönelebilirsiniz. Edebiyatınız ve cümle gücünüzü yeterli buluyorsanız makale ve çocuk hikâyeleri yazabilirsiniz. Yeter ki isteyin.

Yazar : Aylin A.