En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

En Sağlıklı Yer Kaplama Ekipmanları

Yazar Aylin AKYILDIZ, 28/11/2017

En Sağlıklı Yer Kaplama Ekipmanları

Nefes aldığınız her an değerlidir. Sorunsuz, sağlıklı bir nefesin ilk adımı bulunduğunuz ortamdan ve soluduğunuz havadan geçer. Birçok hastalığın temel sebebi yaşama elverişli olmayan dumanlı, isli, rutubetli ortamlarda barınmakta geçer. Bu durumu en aza indirgemek sizin elinizdedir.

En Sağlıklı Yer Kaplama Ekipmanları

Sağlıklı Yer Kaplamaları

Evinizde her köşeye dikkat edersiniz. Dekorasyona, mobilyaların döşemesine, şekline, kullandığınız el havlusuna kadar özenle seçersiniz. Peki, bunlara dikkat ederken en çok neye bakıyorsunuz? Tekstilde %100 pamuk olmasına mı yoksa ucuz olmasına mı? Sizin sağlığınız her şeyden daha kıymetlidir. Evinizde bulunan döşemeler nefes alınabilir olmalıdır. Hava sirkülasyonu sağlayabilmeli, ısıya, neme ve rutubete karşı dayanıklı olmalıdır. Bu yüzden ev içerisinde önerilen parkedir. Bahçe ve dış mekânlar için kullanılan ahşap kompozitdeck yer kaplamaları kullanılmalıdır.Mekânınıza göre tercihte bulunmanız en doğrusu olacaktır.

En Sağlıklı Yer Kaplama Ekipmanları

Çocuklar İçin Sağlıklı Olan Yer Ekipmanları

 Çocuk sağlığı ciddi derecede önemsenmesi gereken bir konudur. Çocuk yaşta ileri derecede astım ve koah benzeri hastalıklara yakalanmış çocuklar ilerleyen yaşlarında da maalesef hastalığı beraberinde taşır. Bu durumda keyifsiz ve sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan bir birey olarak yetişir. Solunum sıkıntısına zeminden başlamalısınız. Çocuklar için özel tasarlanmış anti bakteriyel halılar kullanabilir, oyun alanı döşemeleri kullanabilirsiniz. Kesinlikle önerilmeyen yöntem keçe ve benzeri ürünler ile duvardan duvara kaplama şeklidir. Halılar içerisinde bakteri barındırabilen, siz görmesiniz dahi uyurken, oyun oynarken kısacası ortamda bulunduğu her dakika çocuğa nüfus eder. Silinmesi, temizlenmesi kolay olan ürünleri tercih etmelisiniz.

 

Yazar: Aylin A.