En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Çalışırken Ekstra Yapılabilecek Ek İşler

Yazar Aylin AKYILDIZ, 29/11/2017

Çalışırken Ekstra Yapılabilecek Ek İşler

Yeterikadar yoğun olan hayat akışı içerisinde hem size iyi gelecek hem de maddi olarak rahatlatacak yöntemleri tercih etmelisiniz. Fazla zaman harcamadan ek gelir sağlayabilecek farklı fikrîlerden yararlanabilirsiniz.

Çalışırken Ekstra Yapılabilecek Ek İşler

Kısa Yoldan Fazla Kar

Kar sağlamak amacıyla da olsa yapacağınız ek işi sevmelisiniz. Sadece para kazanmak için sevmediğiniz bir işi belirli bir süre için yapabilirsiniz. Edebiyat gücünüze güveniyorsanız makale yazabilir, çocuk kitaplarına hayallerinizi yansıtabilirsiniz. El becerileriniz var ise küçük tasarımlar yapabilirsiniz. Tasarım için yeterli bilgi ve zevke sahipseniz küçük dekorasyon firmaları ile anlaşmalar sağlayarak teknoloji gücü ile ek iş imkânıyaratabilirsiniz.

Çalışırken Ekstra Yapılabilecek Ek İşler

Düzenli Olarak İş İmkânı

 

Bütün imkânların dışında kalan fakat sizi ekstra yorabilecek işler de çözüm yolu olabilir. Part time olarak seçeceğiniz bir iş ile gelir sağlayabilirsiniz. Hafta içi çalışma hayatınızın devam ettiği düşünüldüğünde hafta sonu callcenter’lık yapabilirsiniz. Dilerseniz firmaya giderek dilerseniz evinizden bu imkânı kendinize yaratabilirsiniz.

 

Yazar : Aylin A.