En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2017 YAZ SAÇ TRENDLERİ

Yazar Gizem YAPICI, 06/07/2017

2017 yaz saç trendleri arasında her zevke ve tarza uygun saç model ve renklerini bulmak mümkün.

İşte o modeller:

Kısa ve Dalgalı:

Gün geçtikçe yaygınlaşan maskülen tarz, beraberinde kısa saç modellerinin yeniden trend olmasını da getirdi. 2017 yaz saç trendleri arasında en çok görülecek olan modellerin başında, kısa saç kesimleri ve dalgalı modeller geliyor. Doğal dalgalı görünümü ve omuz hizası kesimleriyle kısa ve küt saç modelleri bu senenin trendi...

Rengarenk Saçlar:

Artık klasik saç renklerine veda etmenizin zamanı geldi çünkü bu yaza renk katacak rengarenk saçlar geliyor! Geçtiğimiz sezon trend olmaya başlayan renkli ve dikkat çekici saçlar, 2017 yazında yükselişe geçeceğe benziyor.

saçlar1

Örgü Detaylar:

Son bir-iki sezondur örgülü saç modelleri revaçta: Bu yaz örgü detayları birbirinden farklı modellerle birleşerek yazın en kullanışlı saç modelleri arasında kendine yer buluyor. Renkli saçlarda tercih edilen bol örgülü saç modelleriyle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz...

Saç Aksesuarları:

 

2017 yaz saç trendlerinde en çok dikkat çeken detaylardan biri saç aksesuarları olacak. Renkli ve çocuksu saç tokaları, çiçekli ve desenli saç boneleri ya da doğal çiçek tasarımları: Birçok farklı tarza uygun saç aksesuarıyla saçlara hareket gelecek.

saçlar2

Saç Ayrımları:

Saçlarınızı açık bırakmayı seviyorsanız; trend bir saç ayrımı sayesinde küçük bir dokunuşla bile fark yaratmanız mümkün. Tamamen yana atılmış saçlar bu yaz geri dönerken, yüzün bir kısmını kapatan; öne atılmış saçlar da gizemli ve çekici bir hava yaratacağa benziyor.

Retro Saç Modelleri:

 

Dekorasyondan modaya kadar her alanda yükselişe geçmeye devam eden retro stil, saçlarda da kendini göstererek ikonik ve eski tarz modelleri günümüz trendleriyle birlikte yorumluyor. 70 ve 80'lerde kullanılan bukleli, kahküllü, kısa ve ikonik saç kesimlerini bu yaz dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.

saçlar3

Aykırı Saç Kesimleri:

Farklı bir tarzınız varsa; aykırı saç kesim modelleri sayesinde bu yaz tarzınızı yansıtabilirsiniz. 20'li yılların ihtişamını yaşatacak olan geometrik kesimler, vag dalgalı modeller, kısa ve aksesuarlı saç modelleri gibi çekici saç modelleri gibi birçok aykırı modeli deneyebilirsiniz.

Saç Renkleri:

 

Bu yaz rengarenk saçların moda olduğunu söylemiştik. Bununla birlikte buz sarısı ya da gri gibi iddialı renkler, klasikten uzaklaşmak istemeyenler için kumral tonları, açık tenli kadınlar için parlak kırmızı tonları, doğal saça atılmış altın ışıltılar, bronz ve bakır kahve gibi birçok tarza uygun saç renklerini 2017 yazında kullanabilirsiniz.

saçlar4

Yazar: Gizem YAPICI