En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2017 YAZ GELİN ÇİÇEĞİ TRENDLERİ

Yazar Gizem YAPICI, 12/07/2017

             Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da başlamış bulunuyor. Hayatınızdaki en özel günü daha özel hale getirebilmek için her detayı tüm inceliğiyle düşünüyorsanız; gelin çiçeğinizin özel ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olmasını da isteyeceksinizdir. 2017 yazının trendleri arasında bulunan gelin çiçeği modelleri, bu yazın modası olan birçok rengi ve detayı barındıran birbirinden güzel gelin çiçeği modellerine sahip. İşte o modeller...

Baş Tacı

Çiçekler Baş Tacı Olacak

Düğün gününüzde doğal ve sade görünmek istiyorsanız; elinizde taşıyacağınız büyük bir çiçek buketi yerine çiçek taçları deneyebilirsiniz. Kır ya da kumsal düğünü gibi doğayla iç içe gerçekleşen düğün temalarıyla özellikle uyum sağlayan doğal çiçek taçlar, birbirinden farklı çiçek modeli ve renk seçenekleriyle örgülü, dalgalı, doğal saç modelleriyle uyum oluşturarak gününüzü güzelleştirecektir.

Yeşil ve Doğa

Yeşil ve Doğal

 

Bu yılın rengi seçilen yeşil, doğadan bir parçayı düğün gününüze taşımak için geliyor! Doğallığın son hali olan yeşil bitki buketleri, sade gelinlik modelleriyle uyum sağlamak ve doğayı hayatının bir parçası haline getirmiş gelinlerin tarzlarını tamamlamak için ideal bir seçim olacak. 2017 çiçek trendlerinin en dikkat çekici alternatifi olan yeşil buketler, abartılı renk ve modeldeki çiçekler yerine sadeliğiyle ön plana çıkarak kendini gösteriyor.

Göz alıcı renkler

Büyük ve Göz Alıcı Çiçekler

 

Sadelik yerine gösterişi tercih ediyor ve farklı bir alternatif arıyorsanız; düğün gününüzü masalsı bir hale getirebilecek olan dev çiçek modeleri tam size göre! Gelin buketinin yanı sıra düğün dekorasyonunda da tercih edilebilen; fotoğraf çekimi için oluşturulan özel köşelere büyüleyici bir hava katan yapay büyük çiçek modelleriyle farkınızı yansıtabilirsiniz. Bunun yerine sade gelinliğinizi tamamlayabilecek olan oversize buketleri de tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı ve rastgele dizilmiş, tasarımıyla abartıdan uzak fakat büyüklüğüyle bir kırda gezinirken topladığınız onlarca çiçeği kucaklamışsınız gibi bir görüntü oluşturan büyük- doğal buketler de tam size göre!

Şelale Çiçekler

Şelale Çiçekler

 

Birbirinden ayrı model ve renklerin bir araya gelerek mükemmel uyumu yakaladığı, bir nevi şelale görünümüne sahip olan ve elinizden aşağıya akarmışçasına görünen özenli buketler sayesinde gelinliğinizle bir bütün oluşturabilirsiniz. Dilerseniz farklı çiçek modelleri ve renklerin uyumu yerine tek bir modelde tercih edeceğiniz çiçekle daha sade fakat çekici bir şelale gelin buketine de sahip olabilirsiniz.

Sade ve Pembe Prenses Buketleri

Sade ve Pembe Prenses Buketleri

 

Renklerin cinsiyeti olmasa da, pembe rengin her zaman dişil enerjiyi çağrıştırdığı da bilinen bir gerçektir. Gelinlikleri tamamlayan en güzel ve sade renklerden biri olan soft pembe, gelin buketinizde kullandığınızda “prenses” havası yaratmak için ideal olacaktır. Dilerseniz sade pembe ya da beyazla pembe kombini şeklinde tercih edebileceğiniz gelin buketinin yerine, sezonun pastel renk trendine uygun olabilecek canlı renklerle kombinlenmiş pembe çiçek modellerini de kullanabilirsiniz. Romantik ve sade havasıyla pembe çiçekler 2017 yaz trendleri arasında yerini alıyor.

 

Yazar : Gizem YAPICI