En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2017 Pasta Trendleri

Yazar Gizem YAPICI, 19/06/2017

         Düğünden nişana, doğum gününden yıldönümüne kadar her özel günün vazgeçilmez parçası olan pastalar, günümüzde eski klasik görünümünden sıyrılarak hayalgücünün sınırlarını zorlayan birbirinden farklı modellerle karşımıza çıkıyor. Artık her şekilde, her tarzda ve modelde yapılabilen tasarım pasta modelleri; özel günleri daha da özel hale getirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Günümüzde farklı bir sektör haline gelen pasta tasarımları, dolayısıyla yıldan yıla trendlere uygun hale gelerek kendi modasını da oluşturuyor. İşte 2017 yaz aylarında tercih edebileceğiniz en gözde pasta modelleri...

Metalik Pastalar

Metalik Pastalar:

Metalik renkler, 2017 yazında her alanda trend olmuş durumda. Pasta sektöründe de metalik renklere sahip modeller revaçta olmaya devam ediyor. Altından gümüşe, pembeden maviye; her rengin metalik tonlarının hakim olduğu pasta tasarımları, modern ve çekici görünümüyle en çok tercih edilen pasta modellerinin başında geliyor. 

Doğal Pastalar

Doğal Pastalar:

Doğadan ilham alan, ağaç ya da çimen gibi doğaya ait dokularla bezenmiş pastalar, özellikle kır düğünü gibi doğayla iç içe kutlanan özel günlerde tercihlerin başında geliyor. Sade ve doğal görünümüyle abartıdan uzak olan fakat dikkat çekici tasarımıyla göz dolduran doğal pastalar 2017 yılında sık sık tercih edileceğe benziyor. 

Çiçek Pastalar

Çiçek Pastalar:

Gerçeğinden ayırt etmenin imkansız olduğu yenilebilir çiçeklerle süslenmiş pastalar, düğün ve nişan gibi özel günlerin vazgeçilmezi! Bahar ve yaz aylarıyla özdeşleşmiş olan çiçekli pasta tasarımları, doğal ve kibar görünümleri, soft renklerdeki tasarımları ve çekiciliğiyle 2017 yazında da trend olmaya devam ediyor. 

Geometrik Pastalar

Geometrik Pastalar:

Geometrik desenler, bu yaz modadan dekorasyona kadar her alanda yükselişe geçti; böylece pasta tasarımlarında da yerini almış oldu. Geometrik desenlerle süslenmiş modern pasta tasarımları ve tamamen farklı bir geometrik form olarak yapılmış pasta şekilleriyle özel günlerinizi modern dokunuşlarla süsleyebilirsiniz. 

Çıplak Pastalar

Çıplak Pastalar:

Son zamanlarda en çok tercih edilen pasta modellerinden biri de çıplak pastalardır. Dünya genelinde kendine yer edinen çıplak pasta modası, bu yaz daha da yükselişe geçeceğe benziyor. Dış kaplaması yapılmayan, kek ve iç dolgunun yanı sıra çiçek gibi doğal detaylarla süslenen; sade ve abartıdan uzak görünümüyle kalpleri çalan çıplak pastalar tüm gözleri üzerine çekecek!

Rengarenk Pastalar

Rengarenk Pastalar:

Yaz ayları renkli geçer; neden pastanız da renkli olmasın? Gökkuşağı renklerini üzerinde taşıyan ya da bir rengin tonlarından oluşan ombre pastalar gibi yaz aylarının tüm enerjisini taşıyan pasta modelleri 2017 yazında çok moda olacak. Sadelikten sıkılan ya da hayatına renk katmak isteyenlerin tercihi olan renkli pasta modelleri, özel günlerinizi unutulmaz kılacak. 

Sürprizli Pastalar

Sürprizli Pastalar:

Özel günlerinde birine sürpriz yaparken özel bir pasta seçersiniz; peki neden bu pasta da bir sürpriz yapmasın? İçinde sürpriz bir dolgu malzemesi barındıran sürprizli pasta ve kekler, son yıllarda sık sık karşımıza çıkıyor. Çikolata parçalarından şekerlemelere, jelibondan meyve parçalarına kadar içi tamamı ile farklı bir dolgu malzemesiyle doldurulmuş ve kesildiği zaman sürprizi ortaya çıkan bu farklı pasta modellerini tercih edebilirsiniz. 

Özel Tasarım Pastalar

Özel Tasarım Pastalar:

Özel tasarım pastalar, tamamen kişinin zevk ve istekleri doğrultusunda hazırlanan; bir nevi küçük heykelleri andıran ve tüm dikkatleri üzerine çeken pasta modelleridir. 2017 yazında da sık sık karşımıza çıkacak olan özel tasarım pastalar, hayalgücünün sınırlarını zorlayan birbirinden güzel ve oldukça emek isteyen tasarımlarıyla özel günleri daha özel hale getirecek gibi görünüyor. 

 

Yazar: Gizem YAPICI