En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2017 İnovasyon Ürünleri

Yazar Aylin AKYILDIZ, 21/12/2017

2017 İnovasyon Ürünleri

İnovasyon, aslında farkında olmadan hayatımızın içerisinde yerini alır. İstem dışı bir iş yaparken, ya da bir şeyi öğrenip uygularken İnovasyonu gerçekleştirmiş oluruz.İnovasyon tam anlamıyla yeniliktir. Yani farklı ve sıradışı fikirleri hayata geçirmektir.

2017 De Ortaya Çıkan İnovasyon Ürünleri

Prynt Pocket

·         Prynt Pocket

Fotoğraflarınız anılarınızın ölümsüz olmasını sağlar. Yıllar sonrasında bile sizekendinisini hatırlatır. Öyle ki teknoloji ile birlikte her an her yerde fotoğraf çekme zevkine erişirsiniz. Ancak o kadar çok fotograf çekilir ki depolamak ve kaydetmek sorun haline gelir. Neden fotoğraflarınız albüm içerisinde toplanmasın? İşte bu cihaz bunun için üretime hazırlanıyor.  Prynt PocketKickstarter olarak adı geçen bu küçük cihaz sayesinde fotoğraflarınızı hemen basabileceksiniz.  Oldukça ilgi göreceğe benzeyen bu alet ile sayısız resim basabilirsiniz. Çünkü mürekkep ya da kartuş derdi yok. Özel bir kağıt vasıtası ile basım işlemini gerçekleştiriyor.

Homebiogas

·         Homebiogas

Bu muhteşem buluş ile hayatınız oldukça kolaylaşıyor. Atmış olduğunuz çöpünüz enerjiye dönüşüyor. Nasıl mı? Yemek artıkları, kutular, kemikler, et parçaları doğada toprak olarak karışabilen her şey sizin için enerjiye dönüşüyor. Artık maddeleri cihaza döküyorsunuz. Sonrasında ön tarafında bulunan çevirme kolu ile cihaz içerisinde bulunan atıkların karışmasını sağlıyorsunuz. Sonrası artık bakterilerin işi. Bu bakteriler atıkların sindirilmesini sağlayıp size gaz olarak geri döndürüyor. Evinizde kullanmış olduğunuz hali hazırdaki doğalgaz işlemini atıklardan sağlıyorsunuz. Gaz gideriniz cihaza bağlanarak ocak, banyo ve sıcak su ihtiyacınızı karşılamış oluyorsunuz. Cihaz üretilmiş olup kullanıcılarını beklemekte.

Her Yöne Asansör

·         Her Yöne Asansör

Daha geniş alanlara sahip yerlerde kullanıma uygun olan asansör tipi, farklı noktalardaki asansör boşluklarının yer kaplamasını en aza indirgemek için bu yöntemi tercih etmişler. Asansör yukarı aşağı standart olarak hareket ederken sağa, sola ve çapraz olarak da ilerleme şansı mevcut.

 

 Yazar : Aylin A.