En Yeni Firma Rehberi

Bumerang - Yazarkafe 1. Sıra Yonca Ayçiçek Yağı  VEYSEL ASLAN A.Ş VAN ixirpos İXİRPOS Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

2017 De En Sık Ziyaret Edilen Tatil Köyleri

Yazar Aylin AKYILDIZ, 15/12/2017

Tatil, kişilere dinlenme fırsatı veren bütün olumsuzlukları geride bırakmanızı sağlayan insanoğlunun olmazsa olmazı keyif noktasıdır. Uzun süren iş hayatı, trafik karmaşası ve ev geçimi gibi stres kaynaklı durumların ardın iyi bir tatil bireyi kendisine getirir. Peki, bütün şartlar uygun fakat nereye gideceğinize dair bir fikriniz yoksa makaleyi okumalısınız.

Ayvalık

·         Ayvalık

Zeytini, yeşili, bol oksijeni ile kişileri kendine çeker. Temiz kumsalları ve masmavi denizi ile bakarken dinlenirsiniz adeta.  En önlü olan sarımsaklı kumsalı merkeze yaklaşık 4 km’dir. Dalış meraklıları için de biçilmiş kaftandır. Gidilebilecek birçok mekâna da sahiptir. Cunda adası, Pordoselene Kulesi, delik taş, kartal yuvası, şeytan sofrası gibi gidilip görülmesi gereken çokça yere sahiptir.

Didim

·         Didim

Kalabalıktan sıkılmış, küçük bir ilçede kafa dinlemek isterseniz Didim tam size göredir. Aydın’ın ilçesi olan Didim başta Altınkum plajı olmak üzere orman kampı, sahte cennet plajları, yeşilkent gibi adını bile belkide ilk kez okuduğunuz bu yerlerde gezip keşif yapabilirsiniz.Akbük’e olan 20 dk’lık mesafe sonra şahane bir restoranda balık keyfi yapabilirsiniz.

Fethiye

·         Fethiye

Cennetin ip uçlarını size sıralayan bir yerdir. Çam ormanları, adaları, ılıman iklimi ve koyları ile içine çeker sizi. Ege kıyılarında yerini almış bütün güzelliklerini size sunarken size sadece doğanın keyfini sürmek kalır. Turist çeken oldukça fazla noktalara sahip olması açısından eğlence mekânları, aktivite merkezleri, otelleri de sayıca oldukça fazladır. iztuzu kumsalı, becekız kumsalı ve çalış kumsalı ile deniz doyarsınız. Yamaç paraşütü seviyorsanız da Af kule tam size göredir.

Kuşadası

·         Kuşadası

 

Yunanistan ve ege kıyıları arasında çizgidir aslında. İzmir’e yakınlığı ile de hem yerli hem de yabancı ziyaretçi sayısı fazladır. Bar, kulüp, eğlence merkezleri oldukça fazladır.Gündüzleri güneşin tadını çıkarıp, geceleri ay ışından faydalanabilirsiniz.